dorcas kringloopwinkel

Kringloopwinkels

kringloop in Nederland
Of je nu op zoek bent naar een kringloopwinkel in de buurt of een kringloop verder weg, er is altijd een winkel van je gading te vinden in de database op deze website. Het aantal kringloopwinkels groeit als kool, kringloopwinkelen is dan ook een leuke bezigheid. Daarnaast kun je veel goederen net zo goed 2e hands kopen en kun je een hoop geld besparen door de spullen die je nodig hebt, zo mogelijk in de kringloop te kopen. Op deze website staan de kringloopwinkels met website vermeld in Nederland en Belgie. Mocht je een kringloopwinkel (met website) missen, dan vernemen wij dat graag.


kies een provincie
Open op zondagen
in Nederland


kringloopwinkels België

Kringloopwinkels zijn een uitkomst voor mensen met een krappe beurs. In de betere kringloopwinkel zijn de aangeboden artikelen gecheckt en dat is vooral bij elektrische apparaten en elektronische apparatuur belangrijk.

Vooral voor kleding, denk bijvoorbeeld aan groeiende kinderen, is de kringloop een uitkomst voor veel mensen.

kringloopwinkel-twelloKringloopwinkel-Nogges

Lekker voordelig je startersset bij elkaar zoeken, zoals te zien op de foto bij Kringloopwinkel Nogges. Of bij een van de vele andere kringloopwinkels die op deze site zijn te vinden.

Behalve voor goede gebruikte kleding, boeken, meubels, fietsen, apparaten en andere tweedehands goederen kun je in sommige winkels ook terecht voor een kop koffie, soep of broodje voor het sociale moment. In het overzicht zijn alle ons bekende kringloopwinkels opgenomen met een website.Ben je op zoek naar een voordelige tafel, stoel, bed of kast? Of naar een goedkope fiets, wasmachine, fornuis, kookplaat, radio of tv? Je kunt het vinden in de kringloop. Veel mensen kopen er ook voordelig hun kleding en daar is niets mis mee. Ook is de kringloop een goede leverancier van verlichting, boeken, hobbymateriaal, tuingereedschap en veel andere zaken.

Op deze pagina staan de kringloopwinkels met website vermeld in de provincie Friesland.
Mocht je een kringloopwinkel (met website) missen, dan vernemen wij dat graag.


Gezellig winkelen doe je bij de kringloop.

disclaimer | metatags | w3schools | GFDL | pixabay | pinterest
copyright © 2013 -
vindikhier.nl - all rights reserved